» Kenelle » Valokuitu kotiin
Nainen tekee töitä läppärillä ikkunan edessä

Valokuitu kotiin

Tilaa valokuitu kotiin ja sujuvoita arkeasi

Tilaa valokuitu kotiin ja varmista sujuva etätyö, häiriöttömät viihdepalvelut ja paljon muuta. Valokuidulla toteutetussa laajakaistaliittymässä nopeus, viive ja verkon luotettavuus ovat selkeästi muita tekniikoita parempia. Valokuituverkon käyttöikä on yli 40 vuotta, ja se nostaa myös kiinteistön arvoa.

Valokuituyhteys tuo sujuvuutta arkeesi

Fibernetin valokuituverkossa yhteysnopeutesi voi olla jopa 10 000 Mbit/s niin verkosta kotiin kuin kodista verkkoon päin. Näin kaistaa riittää varmasti kaikille käyttäjille nyt ja tulevaisuudessa. Yhteyteen eivät vaikuta muut käyttäjät, sääolosuhteet tai kellonaika, vaan saat aina luotettavasti tilaamasi yhteysnopeuden.

Kun kotona on valokuitu, työt sujuvat ja videopalaverit toimivat myös kameran ollessa päällä. Valokuituyhteydellä yhteydet kotoa työpaikan verkkoon voivat olla jopa paremmat kuin työpaikan sisäinen yhteys. Hyvät yhteydet kotona vähentävät autoilun tarvetta, joten etätyö on usein myös ekologinen valinta. Valokuituyhteys käyttää jopa viisi kertaa vähemmän sähköä kuin muut laajakaistatekniikat, ja lisäksi käytämme laitetiloissamme vain uusiutuvaa energiaa.

Valokuituyhteyden kautta saat myös TV-palvelut, joiden kuvanlaatu on sääolosuhteista riippumatta huippuluokkaa. Lisäpalveluna myös ohjelmien nauhoitus onnistuu, eli niitä voi katsoa haluamanaan aikana. Verkkopelaajat puolestaan osaavat arvostaa sitä, että nettipelit eivät ’lagaa’ vaan ’pingi’ on pieni ja pelaaminen sujuu niin, että pelikaverit tulevat kateelliseksi paremmasta yhteydestä ja menestyksestä peleissä!

Valokuitu on pitkäikäinen investointi

Tietoliikenneyhteyksien merkitys yhteiskunnassa kasvaa koko ajan.  Valokuituyhteys on sijoitus, jonka myötä kiinteistön arvo nousee. Vaikka et itse välttämättä tarvitsisi yhteyttä, kiinteistön seuraava omistaja saattaa sitä arvostaa.

Ikääntyville ihmisille toimiva verkkoyhteys tarjoaa turvaa, kun videopuhelun välityksellä saa yhteyden niin sukulaisiin kuin lääkäriin. Kotona voi usein asua pidempään, kun huolenpito hoituu etäyhteydellä.

Mitä valokuituyhteys maksaa?

Valokuituyhteyden hinta muodostuu mahdollisesta liittymismaksusta, kytkentämaksusta ja internet-yhteydestä. Maksut määräytyvät alueen mukaan ja oman alueesi maksut voit tarkastaa saatavuushausta.

Tutustu tarkemmin kuluttajien hinnastoon ja sopimusehtoihin.

Tarkista saatavuus

Tarkista saatavuus ja tilaa valokuituyhteys kotiin!

Fibernet Finland Oy