» Alueet » Rakenteilla » Äänekoski
Fibernetin asentaja täyttää mikrosahauskoneen jättämää kaivantoa talon edustalla

Äänekoski

Tarkista saatavuus ja tee tilaus, niin voit päästä nauttimaan luotettavasta valokuituyhteydestä jo ensi kesänä. Ensimmäinen rakentamispäätös on jo tehty!

Valokuituliittymät ja liittymän kautta saatavat palvelut ovat nyt tilattavissa Äänekoskella. Rakentamisjärjestykseen vaikuttaa alueiden liittymämyynti, joten tilaamalla nyt voit vaikuttaa että oma alueesi rakennetaan ensimmäisten joukossa. Ensimmäiset rakentamispäätökset alueelle on jo tehty! Vinkkaathan asiasta myös naapurillesi.

Suunnittelemme valokuituverkon rakentamista Äänekoskelle vuoden 2024 aikana. Keskusta-alueen rakentaminen on alkamassa keväällä 2024. Valokuituverkon kautta saat huippunopean ja pätkimättömän netin ja pääset nauttimaan myös verkon kautta saatavista TV-palveluista. Rakennamme liittymävalmiuden kaikkiin rakennuksiin, joten liittyminen verkkoon on helppoa ja nopeaa myös myöhemmässä vaiheessa. Rakentamistapamme poikkeaa perinteisestä tavasta, minkä ansiosta rakentaminen etenee nopeasti ja siististi, jolloin katu- ja piha-alueet eivät vaurioidu rakentamisen aikana. Lue lisää tekniikastamme.

Alla olevassa kartassa on näkyvissä Äänekosken myyntialue. Lopulliseen rakentamispäätökseen vaikuttaa liittymämyynti. Alue on toteutettavissa vuoden 2024 aikana.

Liittymismaksu ja maksaminen

Pääset liittymään nyt huippunopeaan valokuituverkkoon maksamalla ainoastaan kytkentämaksun 150 € (norm. 1249 €) ja liittymän käytöstä aiheutuvat maksut. Hinta on voimassa siihen asti, kunnes kadun rakentamistyöt alkavat. Hintaan sisältyy valokuituliittymä valmiiksi asennettuna kiinteistön sisälle. Pihan nurmetus jää kiinteistön omistajan vastuulle. Myöhemmin liittyville liittymishinta on 1799 € (sis. alv 24 %). 

Kampanjahinta edellyttää 24 kk määräaikaista laajakaistapalvelun käyttöönottoa. Tarkemmat hintatiedot ja saatavuuden näet saatavuus-haun kautta.

Liittymään kuuluu päätelaite, jonka arvo on 149 €. Päätelaitteessa ei ole langatonta yhteyttä (WLAN/Wifi). Valikoimassamme on erittäin laadukas langaton wifi-ratkaisu, jonka kautta saat parhaan hyödyn huippunopeasta kuituliittymästä. Lisätietoja verkon laitteista ja sisäverkon toteutuksesta.

Alueen rakentamispäätös tehdään kun alueelta yli 30 % kiinteistöistä on tehnyt liittymissopimuksen. Rakentamispäätös ilmoitetaan viimeistään 9 kk tilauksesta ja liittymä on toimitettu viimeistään 18 kk kuluessa rakentamispäätöksestä.

Pientalot

1249150
  • Liittymä valmiiksi asennettuna
  • Valokuidun asennus- ja rakennustyöt 0 €
  • Kytkentämaksu 150 €
  • Saatavilla huippunopea netti ja TV
  • Sisältää päätelaitteen (arvo 149 €)
  • Palvelut tilattava erikseen. Kampanjahinta edellyttää 24 kk määräaikaista palvelusopimusta. Sopimuskauden kokonaishinta alk. 951,60 €.

Rakentamistilanne

Rakentamispäätös ensimmäiselle alueelle on tehty 13.2.2024. Äänekosken keskustaajaman rakentaminen alkaa toukokuussa 2024 ja liittymät ovat alustavan aikataulun mukaan käytettävissä viimeistään syksyllä 2024. Tarkennamme aikataulua rakentamisen edetessä. Tarvittavat viranomaisluvat ovat jo olemassa alueelle.

Fibernet Finland Oy