» Alueet » Rakenteilla » Lieksa
Fibernetin asentaja täyttää mikrosahauskoneen jättämää kaivantoa talon edustalla

Lieksa

Valokuituverkon rakentaminen on alkanut Lieksassa. Vuoden 2024 aikana rakentamista laajennetaan uusille alueille liittymämyynnin perusteella.

Valokuituliittymät ja liittymän kautta saatavat palvelut ovat nyt tilattavissa Lieksassa alla olevan kartan mukaisilla alueilla. Rakentamisjärjestykseen vaikuttaa alueiden liittymämyynti, joten tilaamalla nyt voit vaikuttaa että oma alueesi rakennetaan ensimmäisten joukossa. Vinkkaathan asiasta myös naapurillesi!

Valokuituverkon rakentaminen on alkanut Lieksassa. Vuoden 2024 aikana rakentamista laajennetaan uusille alueille liittymämyynnin perusteella. Rakennamme liittymävalmiuden kaikkiin rakennuksiin, joten liittyminen verkkoon on helppoa ja nopeaa myös myöhemmässä vaiheessa.

Rakentamistilanne:

  • Rakentaminen Lieksassa on käynnistynyt.
    • Rakentaminen on alkanut Repokankaan alueella lokakuussa 2023. Valitettavasti aikaisen talven takia työt keskeytyivät ja jatkuvat taas keväällä 2024. Talven aikana toteutamme kiinteistöjen sisäasennuksia. 
  • Lisäämme uusia alueita kiinnostuksen mukaan. Alueet ovat toteutettavissa vuoden 2024 aikana.

Liittymismaksu ja maksaminen

Pääset liittymään nyt huippunopeaan valokuituverkkoon maksamalla ainoastaan kytkentämaksun 150 € (norm. 1249 €) ja liittymän käytöstä aiheutuvat maksut. Hinta on voimassa siihen asti, kunnes kadun rakentamistyöt alkavat. Hintaan sisältyy valokuituliittymä valmiiksi asennettuna kiinteistön sisälle. Pihan nurmetus jää kiinteistön omistajan vastuulle. Myöhemmin liittyville liittymishinta on 1799 € (sis. alv 24 %). 

Kampanjahinta edellyttää 24 kk määräaikaista laajakaistapalvelun käyttöönottoa. Tarkemmat hintatiedot ja saatavuuden näet saatavuus-haun kautta.

Liittymään kuuluu päätelaite, jonka arvo on 149 €. Päätelaitteessa ei ole langatonta yhteyttä (WLAN/Wifi). Valikoimassamme on erittäin laadukas langaton wifi-ratkaisu, jonka kautta saat parhaan hyödyn huippunopeasta kuituliittymästä. Lisätietoja verkon laitteista ja sisäverkon toteutuksesta.

Alueen rakentamispäätös tehdään kun alueelta yli 30 % kiinteistöistä on tehnyt liittymissopimuksen. Rakentamispäätös ilmoitetaan viimeistään 9 kk tilauksesta ja liittymä on toimitettu viimeistään 18 kk kuluessa rakentamispäätöksestä.

Rakentamis- ja myyntialueet Lieksassa

Pientalot

1249150
  • Liittymä valmiiksi asennettuna
  • Kytkentämaksu 150 €
  • Saatavilla huippunopea netti ja TV
  • Sisältää päätelaitteen (arvo 149 €)
  • Palvelut tilattava erikseen. Kampanjahinta edellyttää 24 kk määräaikaista palvelusopimusta. Sopimuskauden kokonaishinta alk. 867,60 €.

Kartan alueet ovat viitteellisiä.

vihreä alue = alue rakenteilla
sininen alue = myynti käynnissä, rakentaminen mahdollista vuonna 2024

Fibernet Finland Oy