» Alueet » Rakenteilla » Imatra
Fibernetin asentajat tekevät valokuituyhteyden tonttiasennusta nurmikolla

Imatra

Valokuituliittymät ovat nyt tilattavissa Imatralla! Tilaamalla nyt voit vaikuttaa, että oma asuinalueesi rakennetaan seuraavaksi.

Valokuituliittymät ja liittymän kautta saatavat palvelut ovat nyt tilattavissa Imatralla alla olevan kartan mukaisilla alueilla. Rakentamisjärjestykseen vaikuttaa alueiden liittymämyynti, joten tilaamalla nyt voit vaikuttaa että oma alueesi rakennetaan seuraavaksi. Jo rakennetuille alueille on myös mahdollista saada valokuituyhteys.

Valokuituverkko on jo toiminnassa Imatralla useilla alueilla ja rakennetun verkon piirissä on jo lähes 4000 kotitaloutta ja yritystä. Olemme rakentaneet valmiuden liittymiseen kaikille rakennettujen alueiden kiinteistöille, joten liittyminen verkkoon on helppoa ja nopeaa myös myöhemmässä vaiheessa.

Rakentamistilanne:

 • Rakentaminen on edennyt vauhdikkaasta ja saatavuutta on rakennettu jo sadoille kiinteistöille.
  • Valitettavasti kylmä talvi on hidastanut kaapeliasennuksia ja teletöitä, joten Saareksiinmäen, Karhumäen ja Paajalan alueiden liittymien käyttöönotto viivästyy hieman aiemmin ilmoitetusta aikataulusta.
  • Imatrankosken alueen rakentaminen on valmis. 
  • Kymälahden alueen rakentaminen on valmis. 
  • Pätilänhaan alueen rakentaminen on valmis. 
  • Karhumäen alueen rakentaminen on valmis. Liittymien käyttöönotto on tammi-/helmikuussa 2024.
  • Saareksiinmäen alueen rakentaminen on valmis. Liittymien käyttöönotto on tammikuussa 2024. Valitettavasti muutamien asiakkaiden käyttöönotto siirtyy toukokuulle 2024, sillä kaikkia maarakentamiseen liittyviä töitä ei valitettavasti saatu valmiiksi ennen talvea.
  • Paajalan alueen rakentaminen valmistuu joulukuussa 2023, liittymien käyttöönotto helmikuussa 2024. Valitettavasti muutamien asiakkaiden käyttöönotto siirtyy toukokuulle 2024, sillä kaikkia maarakentamiseen liittyviä töitä ei valitettavasti saatu valmiiksi ennen talvea.
  • Tuulikallion alue jäi hieman kesken talven keskeytettyä työt. Työt jatkuvat keväällä 2024.
 • Alueiden tarkemmat aikataulut on esitetty alla olevassa taulukossa.
 • Lisäämme uusia alueita kiinnostuksen mukaan.
AlueRakentaminenKäyttöönotto
Rajapatsaskevät-kesä 2024kesä 2024
Kymälahtivalmisjälkiliittyminen mahdollista
Paajalavalmishelmikuu 2023/toukokuu 2024
Pätilänhakavalmisjälkiliittyminen mahdollista
Karhumäkivalmisjälkiliittyminen mahdollista
Tuulikalliokeskenkevät 2024
Saareksiinmäkivalmisjälkiliittyminen mahdollista
Lakasenpeltovalmisjälkiliittyminen mahdollista
Onnelavalmisjälkiliittyminen mahdollista
Pässiniemivalmisjälkiliittyminen mahdollista
Imatrankoski valmisjälkiliittyminen mahdollista
Liisanpuistovalmisjälkiliittyminen mahdollista

Liittymismaksu ja maksaminen

Pääset liittymään nyt huippunopeaan valokuituverkkoon maksamalla ainoastaan kytkentämaksun 150 € (norm. 1249 €) ja liittymän käytöstä aiheutuvat maksut. Hinta on voimassa siihen asti, kunnes kadun rakentamistyöt alkavat. Hintaan sisältyy valokuituliittymä valmiiksi asennettuna kiinteistön sisälle. Pihan nurmetus jää kiinteistön omistajan vastuulle. Myöhemmin liittyville liittymishinta on 1799 € (sis. alv 24 %). 

Kampanjahinta edellyttää 24 kk määräaikaista laajakaistapalvelun käyttöönottoa. Tarkemmat hintatiedot ja saatavuuden näet saatavuus-haun kautta.

Liittymään kuuluu päätelaite, jonka arvo on 149 €. Päätelaitteessa ei ole langatonta yhteyttä (WLAN/Wifi). Valikoimassamme on erittäin laadukas langaton wifi-ratkaisu, jonka kautta saat parhaan hyödyn huippunopeasta kuituliittymästä. Lisätietoja verkon laitteista ja sisäverkon toteutuksesta.

Alueen rakentamispäätös tehdään kun alueelta yli 30 % kiinteistöistä on tehnyt liittymissopimuksen. Rakentamispäätös ilmoitetaan viimeistään 9 kk tilauksesta ja liittymä on toimitettu viimeistään 18 kk kuluessa rakentamispäätöksestä.

Rakentamis- ja myyntialueet Imatralla

Pientalot

1249150
 • Liittymä valmiiksi asennettuna
 • Kytkentämaksu 150 €
 • Saatavilla huippunopea netti ja TV
 • Sisältää päätelaitteen (arvo 149 €)
 • Palvelut tilattava erikseen. Kampanjahinta edellyttää 24 kk määräaikaista palvelusopimusta. Sopimuskauden kokonaishinta alk. 867,60 €.

Kartan alueet ovat viitteellisiä.

vihreä alue = alue rakennettu, jälkiliittyminen mahdollista
sininen alue = rakenteilla tai rakentamispäätös tehty
keltainen alue = myynti käynnissä, rakentaminen mahdollista 2024

Fibernet Finland Oy