» Kenelle » Valokuitu yritykselle
Kaksi ihmistä työskentelemässä tietokoneruutujen äärellä

Valokuitu yritykselle

Valokuituyhteyden avulla työnteko on sujuvaa ja tehokasta

Valokuituverkossa nopeus on aina sama, kuormituksesta huolimatta. Tilaa yrityksellesi valokuituyhteys ja varmista työnteon tehokkuus!

Valokuidulla varmistat kriittisimpienkin yhteyksien toimivuuden

Valokuidun paras ominaisuus on vakaus: verkon nopeus on aina yhtä suuri, kuormituksesta huolimatta. Yrityksille toimitamme valokuituyhteyden joko 1/1 tai 2/2 Gbit/s yhteytenä, joten kaista varmasti riittää kaikkein kriittisimpiinkin yhteyksiin. Palvelu on saatavilla eri palvelutasoina, ja lopullinen hinta määräytyy tason mukaan. Valokuituyhteydessä myös datan lähetysnopeus on suurempi kuin mobiiliverkossa. Niinpä myös videoiden tai muiden suurten tiedostojen lataus esimerkiksi pilvipalveluihin sujuu vaivattomasti.

Avoimessa verkossa voit valita haluamasi palveluntarjoajan

Verkon rakennustyöt sujuvat ripeästi, sillä käytämme edistyksellistä mikrosahaustekniikkaa. Tekniikan ansiosta rakennusprojekti etenee nopeasti ja siististi. Katua tai pysäköintialuetta ei tarvitse sulkea, vaan yrityksesi arki voi jatkua häiriöttä koko rakennusprojektin ajan. Mikrosahaustekniikka on myös ympäristöystävällistä, sillä sen päästöt ovat viisi kertaa pienemmät kuin perinteisten rakentamistekniikoiden. Tutustu tarkemmin rakennusprojektimme kulkuun.

Alueen rakentamispäätös tehdään kun alueelta yli 30 % kiinteistöistä on tehnyt liittymissopimuksen. Palvelulupauksemme mukaisesti rakentamispäätös ilmoitetaan viimeistään yhdeksän kuukauden kuluttua tilauksesta. Liittymä on toimitettu viimeistään 18 kk kuluessa rakentamispäätöksestä.

Verkomme on avoin, eli siellä voi toimia useita palveluntarjoajia niin internet- kuin TV-palveluille. Voit valita vapaasti mieleisesi palveluntarjoajan joko palvelun laadun tai hinnan perusteella. Aluksi verkossa on kuitenkin vain yksi palveluntarjoaja, mutta tarjonta lisääntyy käyttäjien määrän kasvettua.

Toteutamme valokuituyhteyksiä niin kotitalouksille, taloyhtiöille, kunnille kuin yrityksillekin. Tarkista saatavuus alueellasi sivun alalaidasta. Jos rakennamme alueellesi, tee tilaus pian! Voit myös ottaa meihin, vaikka alueellasi ei vielä olisi rakennusprojektia käynnissä.

Ota yhteyttä

Jätä meille viesti ja jutellaan lisää yrityksesi valokuituyhteyksistä!

Fibernet Finland Oy