» Tietoa meistä » Fibernet
Fibernetin mikrosahauskone ja mies pitelemässä valokaapelia

Fibernet

Tuomme digitalisaation mahdollisuudet ulottuvillesi

Fibernet Finland tuo digitalisaation mahdollisuudet ulottuvillesi. Yrityksemme on perustettu Suomeen vuonna 2019, ja olemme toteuttaneet lukuisia valokuituprojekteja muun muassa Itä-Suomen alueella. Rakennamme laadukkaita, valokuitutekniikkaan perustuvia tietoliikenneyhteyksiä kotitalouksille, yrityksille, taloyhtiöille ja kunnille.

Tavoitteenamme on toteuttaa lähivuosien aikana valokuituyhteys yli 50 000 suomalaiseen kiinteistöön. Muista suomalaisista valokuiturakentajista meidät erottaa käyttämämme tekniikka. Toteutamme hankkeet pääsääntöisesti ympäristöystävällisellä mikrosahaustekniikalla, minkä ansiosta rakentamisen hiilijalanjälki on erittäin pieni ja rakennusprojektit etenevät nopeasti. Rakennettavien alueiden katuja ei tarvitse sulkea, ja työn jäljet ovat hyvin vähäisiä perinteisiin rakentamistapoihin verrattuna. Valokuituyhteydet toteutetaan avoimen pääsyn periaatteella, mikä tarkoittaa, että verkon käyttäjä voi valita haluamansa palveluntarjoajan palvelun laadun ja hinnan perusteella. Olemme toteuttaneet lukuisia valokuituprojekteja muun muassa Itä-Suomen alueella.

Yrityksemme toimintaperiaatteisiin kuuluvat palvelu, paikallisuus ja laatu. Pyrimme aina toimimaan yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa, ja näin ollen rakennusprojektimme tuovat myös työtä alueelle. Uskomme henkilökohtaisen palvelun voimaan, ja meillä yhteydenottoosi vastataan nopeasti. Työn laatu on meille ykkösasia, mutta jos sinulla on kysymyksiä tai joku menee pieleen, voit luottaa siihen, että yhteyshenkilömme saapuu paikalle. Lue lisää yhteiskuntavastuusta.

Vankka omistuspohja luo eväät kasvulle

Avainhenkilöillämme on vuosikymmenien kokemus laadukkaiden laajakaistaverkkojen toteutuksesta. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla, ja lisäksi meillä on toimisto Imatralla. Työllistämme suoraan kymmenkunta henkilöä ja sekä lisäksi suuren joukon rakentamisesta vastaavia ammattilaisia alihankkijaverkostomme kautta. Yrityksen toimitusjohtaja on Janne Ahola. Kaikki yhteystietomme löydät yhteystieto-sivulta.

Omistuspohjamme takaa meille vahvan taloudellisen pohjan, antaa hyvät eväät kasvulle ja tuo kansainvälistä näkemystä. Fibernet Finland Oy:n omistavat CEBF ja Ociusnet Group AB. CEBF eli Connecting Europe Broadband Fund on Euroopan Komission ja Euroopan Investointipankin yhteinen rahasto, joka rahoittaa valokuituverkkojen rakentamista Euroopassa tavoitteenaan lisätä valokuidun saatavuutta EU:n tavoitteiden mukaisesti. Ociusnet Group AB on ruotsalainen valokuituverkkojen kokonaistoimittaja. Konsernimme alan ammattilaiset ovat tukena myös Suomen toiminnoissa, ja antavat arvokasta näkemystä valokuituverkkojen rakentamisesta niin Pohjoismaissa kuin muissakin Euroopan maissa.

Miksi valita Fibernet?

Käytämme mikrosahaustekniikkaa, joka tekee rakentamisesta:

  • nopeaa – yksi katu rakennettu yhdessä päivässä
  • siistiä – piha-alueita ei kaiveta auki
  • miellyttävää – katuja ei suljeta liikenteeltä
  • ympäristöystävällistä – pienet päästöt perinteisin tekniikoihin verrattuna

Oletko käyttänyt palveluitamme?

Oletko jo tilannut meiltä valokuituliittymän? Jätä meille arvostelu Trustmary-palvelussa ja kerro miten meni! Oma palautteesi saattaa auttaa niitä, jotka vielä harkitsevat valokuituliittymän tilaamista.

Fibernet Finland Oy