» Äänekoski saa valokuituverkon vuonna 2024

Äänekoski saa valokuituverkon vuonna 2024

Fibernet suunnittelee valokuituverkon rakentamista Äänekoskelle vuoden 2024 aikana. Ensimmäinen rakentamispäätös on jo tehty. Rakentaminen alkaa keskustaajaman alueella keväällä, ja muita alueita lisätään kiinnostuksen mukaan.

Fibernetin valokuituliittymän edut:

  • Nopea ja vakaa netti: Valokuituverkko tarjoaa pätkimättömän ja nopean netin, joka sopii niin työskentelyyn kuin viihteeseenkin.
  • HD-laatuinen TV-palvelu: Valokuituliittymän kautta voit tilata TV-palvelun, joka tarjoaa 18 HD-laatuista TV-kanavaa. Voit myös valita lisämaksusta erilaisia kanavapaketteja.
  • Mikrosahaustekniikalla verkko rakentuu nopeasti ja siististi: Yksi katu on rakennettu päivässä. Katuja ja piha-alueita ei tarvitse kaivaa auki, ja autolla voi ajaa alueella koko rakennusprojektin ajan.

Hinnat:

  • Liittymismaksu: Voit liittyä valokuituverkkoon maksamalla ainoastaan kytkentämaksun 150 € (norm. 1249 €) ja liittymän käytöstä aiheutuvat maksut. Hinta on voimassa siihen asti, kunnes kadun rakentamistyöt alkavat.
  • Liittymävalmius kaikkiin rakennuksiin: Rakennamme liittymävalmiuden kaikkiin rakennuksiin, joten liittyminen verkkoon on helppoa ja nopeaa myös myöhemmässä vaiheessa. Myöhemmin liittyville hinta on 1799 €.

Lue lisätiedot, tarkista saatavuus ja tee tilaus verkkosivuillamme. Rakentamisjärjestykseen vaikuttaa alueiden liittymämyynti, joten tilaamalla nyt voit vaikuttaa siihen, että oma alueesi rakennetaan ensimmäisten joukossa.

Kampanjahinta edellyttää 24 kk määräaikaista laajakaistapalvelun käyttöönottoa. Sopimuskauden kokonaishinta alk. 951,60 €.

Fibernetin asentaja täyttää mikrosahauskoneen jättämää kaivantoa talon edustalla
Fibernet Finland Oy