» Palvelut » Maxivision TV-palvelu
Jalkapallo-ottelu käynnissä televisioruudulla olohuoneessa

Maxivision TV-palvelu

Maxivisionin digiboksilla pääset käsiksi huippuviihteeseen valokuituliittymän kautta

Maxivisionin digiboksilla pääset käsiksi huippuviihteeseen valokuituliittymän kautta. Pääset nauttimaan HD-laadulla TV-viihteestä ja arkea helpottavista lisäpalveluista. Voit hankkia peruskanavien lisäksi lisäkanavia ja kanavapaketteja sekä käyttää TV-palveluita kuten Tallennuspalvelua ja Mobiilipalvelua.

Haluatko TV-kanavat kotiisi?

Hanki HD-laatuiset TV-kanavat digiboksilla valokuituliittymäsi kautta. Digiboksilla ja Peruspalvelu-kanavapaketilla saat 18 HD-kanavaa ja huippuedut!

Maxivision digiboksi (Arris VIP4302) on näppärän kokoinen ja siinä on edeltäjiään nopeampi käyttöliittymä. Digiboksi yhdistetään televisioon kaapelin avulla. Lisäksi digiboksista löytyvät valmiina YouTube ja SVT Play -sovellukset.

Kun tilaat digiboksin, sinulle toimitetaan pakkauksen mukana kaikki tarvittavat kaapelit sekä kaukosäädin paristoineen.


Mitä näet Peruspalvelu -kanavapaketilla?

Maxivision Peruspalvelu -kanavapaketti sisältää 18 TV-kanavaa HD-laadulla:

YLE 1, YLE 2, MTV3, Nelonen, Hero, YLE Teema & Fem, FOX, Sub, Jim, Kutonen, TV5, LIV, AVA, Frii, TLC, NatGeo, AlfaTV ja Paramount Network. Lisäksi Peruspalveluun sisältyvät automaattisesti  Yle TV1 alueuutiskanavat.


Mitä Maxivision asiakasetuja saat?

Voit aktivoida käyttöösi Maxivision Palvelukeskuksessa kaksi Bonus HD-kanavaa: Eurosport 1 ja Discovery Channel -kanavat.

Saat myös yhden kuukauden ilmaisen kokeilujakson Tallennuspalveluun (6 €/kk). Tallennuspalvelulla tallennat Peruspalvelu -kanavapaketin kanavia.

Lisäksi pääset käyttämään mobiilipalvelua, jolla voit katsoa osaa Peruspalvelu -kanavapaketin kanavista sekä käyttää TV-ohjelmaopasta. Voit myös tehdä tallenteita, kun sinulla on voimassa oleva Tallennuspalvelutilaus. 


Haluatko lisäkanavia ja Tallennuspalvelun?

Kun sinulla on Fibernetin valokuituliittymä ja Maxivision digiboksi, voit hankkia lisäkanavia ja Tallennuspalvelun (6 €/kk) suoraan Maxivisionilta.

Kun saat digiboksin kotiisi, rekisteröi ja asenna laite saatteen ohjeiden mukaisesti. Luot samalla itsellesi Maxivision käyttäjätunnuksen, jolla pääset suorittamaan lisäpalveluostoksia Maxivision Palvelukeskuksessa (oma.maxivision.fi).


Fibernet Finland Oy