» Alueet » Suunnitteilla » Asikkala
Fibernetin asentaja täyttää mikrosahauskoneen jättämää kaivantoa talon edustalla

Asikkala

Valokuituverkon rakentaminen Asikkalan Vääksyn taajamassa alkaa kesällä 2024. Tarkista saatavuus ja tee tilaus, voit päästä nauttimaan valokuituyhteydestä jo tänä kesänä. Ensimmäinen rakentamispäätös on jo tehty!

Valokuituliittymät ja liittymän kautta saatavat palvelut ovat nyt tilattavissa Asikkalassa Vääksyn taajamassa. Rakentamisjärjestykseen vaikuttaa alueiden liittymämyynti, joten tilaamalla nyt voit vaikuttaa että oma alueesi rakennetaan ensimmäisten joukossa. Ensimmäinen rakentamispäätös on tehty ja rakentaminen alkaa kesällä 2024!

Suunnittelemme valokuituverkon rakentamista Asikkalaan Vääksyn taajamaan vuoden 2024 aikana. Rakentamispäätös on tehty Anianpellon ja Anianmetsän alueille. Näiden alueiden rakentaminen alkaa kesällä 2024. Muiden alueiden rakentamispäätökset pyritään tekemään mahdollisimman pian liittymämyynnin perusteella, joten tilaamalla mahdollisimman nopeasti vaikutat alueiden rakentamisaikatauluihin.

Valokuituverkon kautta saat huippunopean ja pätkimättömän netin ja pääset nauttimaan myös verkon kautta saatavista TV-palveluista. Rakennamme liittymävalmiuden kaikkiin rakennuksiin, joten liittyminen verkkoon on helppoa ja nopeaa myös myöhemmässä vaiheessa. Rakentamistapamme poikkeaa perinteisestä tavasta, minkä ansiosta rakentaminen etenee nopeasti ja siististi, jolloin katu- ja piha-alueet eivät vaurioidu rakentamisen aikana. Lue lisää tekniikastamme.

Liittymismaksu ja maksaminen

Pääset liittymään nyt huippunopeaan valokuituverkkoon maksamalla ainoastaan kytkentämaksun 150 € (norm. 1249 €) ja liittymän käytöstä aiheutuvat maksut. Hinta on voimassa siihen asti, kunnes kadun rakentamistyöt alkavat. Hintaan sisältyy valokuituliittymä valmiiksi asennettuna kiinteistön sisälle. Pihan nurmetus jää kiinteistön omistajan vastuulle. Myöhemmin liittyville liittymishinta on 1799 € (sis. alv 24 %). 

Kampanjahinta edellyttää 24 kk määräaikaista laajakaistapalvelun käyttöönottoa. Tarkemmat hintatiedot ja saatavuuden näet saatavuus-haun kautta.

Liittymään kuuluu päätelaite, jonka arvo on 149 €. Päätelaitteessa ei ole langatonta yhteyttä (WLAN/Wifi). Valikoimassamme on erittäin laadukas langaton wifi-ratkaisu, jonka kautta saat parhaan hyödyn huippunopeasta kuituliittymästä. Lisätietoja verkon laitteista ja sisäverkon toteutuksesta.

Alueen rakentamispäätös tehdään kun alueelta yli 30 % kiinteistöistä on tehnyt liittymissopimuksen. Rakentamispäätös ilmoitetaan viimeistään 9 kk tilauksesta ja liittymä on toimitettu viimeistään 18 kk kuluessa rakentamispäätöksestä.

Rakentamis- ja myyntialueet Vääksyssä

Alla olevassa kartassa on viitteellinen rakentamisalueen rajaus. Lopulliseen toteutukseen vaikuttaa alueen liittymämyynti.

Pientalot

1249150
  • Liittymä valmiiksi asennettuna
  • Valokuidun asennus- ja rakennustyöt 0 €
  • Kytkentämaksu 150 €
  • Saatavilla huippunopea netti ja TV
  • Sisältää päätelaitteen (arvo 149 €)
  • Palvelut tilattava erikseen. Kampanjahinta edellyttää 24 kk määräaikaista palvelusopimusta. Sopimuskauden kokonaishinta alk. 951,60 €.

Fibernet Finland Oy